EXAMINE THIS REPORT ON آنفولانزا حالت تهوع

Examine This Report on آنفولانزا حالت تهوع

Examine This Report on آنفولانزا حالت تهوع

Blog Article

مصرف میوه‌ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی

با استفاده از سرم نمکی یا محلول آب‌نمک شستشوی بینی و حلق را انجام دهید.

معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده می‌شود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.

یه راه حلی یه قرصی مسکنی بگین تا بگیرم حداقل ده دقیقه بخوابم

چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش می‌دهد به تجزیه مخاط کمک می‌کند.

همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنی‌­های الکلی خودداری فرمایید.

سیر قرن‌هاست که هم برای طعم دادن به وعده‌های غذایی ما و هم برای اهداف درمانی استفاده می‌شود. همه ما شنیده‌ایم که به جای آن از کلمه “آنتی‌بیوتیک طبیعی” استفاده می‌شود. با افزودن سیر که خاصیت ضدویروسی دارد به وعده‌های غذایی یا مصرف خام آن می‌توانید راه‌حلی برای مقابله با آنفولانزا پیدا کنید.

به همین دلیل، توصیه می‌شود که سالانه واکسن آنفولانزا انجام شود. به طور خاص، افراد زیر در معرض خطر قرار می‌گیرند:

مهران بابانژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه واکسن‌ها سالهاست که حساب خود را پس داده‌اند، اظهار کرد: براساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت را می‌توان انجام واکسیناسیون دانست.

الهام زمانی الهام زمانی هستم. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقه‌ای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم.

یماری آنفولانزا ویروس بیماری آنفولانزا نوع A یا آنفولانزای فصلی چیست؟

برای اولین کاربرد برای کودکان خردسال، دو نصف دوز به فاصله ۱ ماه تجویز آنفولانزا چیست می‌شود.

اما نباید نگران عوارض خطرناک تری باشید، زیرا در واکسن آنفولانزا، ویروس های مرده از این بیماری وجود داشته و نمی‌تواند برای شما عوارض حادی ایجاد کند.

زندگی نباتی چیست؟ چه مدت طول می‌کشد؟ آیا درمان دارد؟ ۱۴۰۱-۱۰-۰۸

Report this page